Vem är Enebymäklaren?

Jag som driver Enebymäklaren heter Gary Dambergs och jag är en erfaren mäklare med fler än 200 bostadsförsäljningar i bagaget och som har arbetat i Norrköping i många år. Du kanske har sett mig cykla runt i området på väg till visningar eller som stöttande förälder på Maxivallen. Jag brinner för lokal närvaro och hållbarhet i min verksamhet och vill se till att Eneby fortsätter att växa och utvecklas på ett hållbart sätt. Jag ser fram emot att få hjälpa dig med din bostadsaffär!

Personligt

Som din personliga mäklare är mitt främsta mål att hjälpa dig hitta ditt drömhem och sälja ditt nuvarande till någon som också kommer trivas i området. Ett hem ska kännas rätt från allra första början, och jag vill att du ska känna dig helt trygg och bekväm genom hela processen. För mig är det viktigt att både köpare och säljare är nöjda med resultatet. Du kan lita på att jag kommer att sträcka mig långt för att uppfylla dina behov och önskemål. 

Lokalt

Jag är en mäklare med ett stort engagemang och hjärta för Eneby. Jag är bosatt i Hallberga sedan 2012 tillsammans med min fru och våra tre barn. 

Som en kompetent och personlig mäklare är jag stolt över att ha byggt upp ett rykte som en pålitlig och engagerad rådgivare åt mina kunder. Om du överväger att köpa eller sälja bostad i Eneby, inklusive områden som Haga, Sandbyhov, Vidablick, Hallberga, Karlshov, Pryssgården, Fyrby, Sörby, Tråbrunna och Fiskeby, är det självklart att du ska vända dig till mig för professionell och personlig hjälp.

Hållbart arbetssätt

I min roll som mäklare ser jag en möjlighet att driva förändring i mäklarbranschen och skapa bättre arbetssätt och traditioner. Genom att medvetet välja att inte ta på mig för många försäljningar samtidigt och att ge varje försäljning, möte och visning den tid den förtjänar, kommer jag närmare mitt mål om en hållbar affärsmodell. 

För mig är det en självklarhet att ta ansvar för miljön och det samhälle jag vill att mina barn ska växa upp i. Jag engagerar mig i mitt samhälle och mitt hjärta bankar lite extra hårt för Eneby bollklubb.

Bostäder till salu

Sälj din bostad med mig