Referenser

Vad tycker mina kunder?

Peter och Elisabeth

Försäljning och köp av bostad

"Första gången vi tog kontakt med Gary var innan han hade startat Enebymäklaren. Vi tyckte genomgående att samarbetet fungerade utmärkt. Vi har både köpt och sålt bostad med Gary och har alltid uppfattat honom som lyhörd och professionell i sin yrkesroll. 

Vi kände att vi fick god kontakt från start och att vi hade bra och givande samtal genom båda bostadsaffärerna. Sammanfattningsvis har vår erfarenhet av att arbeta med Gary som mäklare har varit positiv från start till slut."

Rickard och Maria

Försäljning av lägenhet och fritidshus

"Vi har sålt både vår lägenhet och vårt fritidshus genom Enebymäklaren. Gary lägger verkligen ner hela sin själ i det han tar sig för och allt han gör görs med omsorg. Läser man en objektbeskrivning till exempel märks det att han lagt ner mycket energi på hur bostaden presenteras och han skapar allting med en personlig touch. Som kund får man det lilla extra och det går att lita på att arbetet blir väl utfört. 

Det som gör Gary unik är att han är personlig och jobbar på ett sätt som gör att du verkligen känner dig omhändertagen. Han finns där genom hela processen, vilket är en stor skillnad från tidigare mäklare vi har jobbat med där vi haft olika kontaktpersoner i de olika delarna av försäljningen. Enebymäklaren erbjuder verkligen service och vi är jättenöjda med resultatet på alla sätt och vis."

Kim och Jenna

Försäljning av radhus och köp av villa

"Med hjälp av Enebymäklaren sålde vi vårt radhus och köpte en villa. Vi valde Gary därför att vi visste att han har ett stort intresse för bostadsmarknaden och är väldigt påläst. Vi kände att han verkligen ville göra det bästa för alla parter. Vi fick en bra känsla i alla dialoger och vi uppskattade verkligen Garys bemötande i de situationer man annars inte är så van vid, som kontraktsskrivandet. Gary är tydlig, naturlig och lättsam vilket gjorde att vi kände oss trygga. Som person är han alltid otroligt glad och trevlig vilken genomsyrar hans arbete. Våra förväntningar uppfylldes gånger tusen!"

×

Enebymäklaren blir Croisette!

Läs mer här