Jag hjälper dig när du ska köpa bostad

Som din personliga fastighetsmäklare är jag specialiserad på att hitta rätt matchning mellan mina kunder och deras drömbostäder. Tveka inte att kontakta mig så sätter vi igång arbetet med att hitta ditt nya hem!

Att hitta hem

Alla behöver någonstans att bo och jag vet att Eneby är en fantastisk plats att bo på. Men att flytta är ingen liten sak och det är mycket som ska stämma när man ska hitta en ny plats att bo på. Jag har hjälpt över 200 familjer att hitta sina nya drömhem och ser fram emot att få hjälpa många fler. Har du några funderingar så hjälper jag dig gärna med svaren. Tillsammans hittar vi ditt nya hem! 

Enebyregistret

Jag vill hjälpa dig att hitta ditt drömboende och som din lokala mäklare har jag den bästa kollen på vad som är på väg att säljas här i Eneby. Det är inte säkert att alla säljare går ut offentligt med sin försäljning direkt men låter det presenteras för ett spekulantregister. Att vara med i Enebyregistret ger dig förmånen att vara den första som får nys om att ett boende är på väg att bli till salu.

Anmäl dig till Enebyregistret

Läs mer om min integritetspolicy.
×

Enebymäklaren blir Croisette!

Läs mer här